Škola vaření - Marinovaná masa

Škola vaření - Marinovaná masa

Vyzkoušejte školy vaření s šéfkuchařem Michalem Duračkou. Zopakujete si základní kuchařské postupy, naučíte se vychytávky zkušených profesionálů, proniknete do tajů české gastronomie, spojíte teoretické znalosti s bohatou praxí.

A co si zvládnete vypilovat k dokonalosti? Naučíte se, jak docílit té nejměkčí selečí krkovičky na grilu (s marinádou z medu a piva). Pustíte se s Michalem do přípravy oblíbeného Filet Mignon v marinádě z podmáslí a růžového pepře a jak se správně připravuje na grilu zelený chřest. A na závěr bude řeč o tzv. suchých marinádach, jaké marinády jsou vhodné na ovoce a zeleninu, které druhy marinád jsou vhodné k párování na druh masa či ryby.

Během kurzu budete pracovat v malých skupinkách (max 6 osob), abychom se vám mohli plně věnovat. Vodu, kávu, víno nebo pivo máte v ceně.

Ze školy vaření si kromě zážitků a nových znalostí odnesete také recepty všech uvařených jídel, certifikát o absolvování kurzu a v případě zájmu také stylovou kuchařskou zástěru. 

 

VSTUPENKY ZAKOUPÍTE ZDE

Zpět na novinky