Léto na talíři. Nové A La Carte menu od 16. června

Léto na talíři. Nové A La Carte menu od 16. června

Léto si žádá nové chutě. Od 16. června servírujeme v Asado Grill zbrusu nové A La Carte menu plné svěžích kombinací, čerstvých surovin a poctivých receptur. Krevety s kaviárem, brisket s cheddarovou omáčkou nebo flambovaný ananas? Přijďte ochutnat, co chutná létu.

Léto klepe na dveře a s ním přichází i zbrusu nové A La Carte menu v Asado Grill. Od pondělí 16. června se můžete těšit na skvělé chutě plné čerstvých surovin, neotřelých kombinací a poctivé kuchařiny, která potěší každého milovníka dobrého jídla.

Už v předkrmu vás dostanou krevety s kaviárem a tapiokovým chipsem. Pro ty, kteří dají přednost předkrmu bez masa, jsme připravili carpaccio z řepy se sýrem feta, kandovanou zeleninou, makadamovými ořechy a rukolou. Pro milovníky masa naopak vepřový jazyk s křenem, kedlubnou, daikonem a chilli nebo hovězí tatarák.

V letních dnech vás zaručeně potěší polévka z mořské ryby s bylinkovým olejem, kaviárem a čerstvou focacciou. V hlavních chodech hrajeme na jistotu i překvapení: supreme s ratatouille, pork chop s bramborovou kaší a hrubozrnnou hořčicí, hovězí hrudí s cheddarovou omáčkou, domácími asado hranolky a salátkem coleslaw nebo osvědčená chobotnice, tentokrát v kombinaci s ananasem. Samozřejmostí jsou také mořské plody dle aktuální nabídky.

Pokud máte chuť na něco lehkého, připravili jsme pro vás salát s grilovaným kuřetem, ranch dresinkem a sýrem halloumi.

Sladká tečka na závěr? Co takhle flambovaný ananas na bílém rumu se zmrzlinou?

Toto není jen menu. Je to pozvánka za kulinářským zážitkem. Přijďte ochutnat.

Zpět na novinky