Novinky a akce

Nové chutě s novým À la carte menu

Nové chutě s novým À la carte menu

— 3/9/2024

Od září si připravil tým našich kuchařů pod vedením šéfkuchaře Michala Duračky novou stálou nabídku. Přijďte si pochutnat na carpacciu z chobotnice, skvěle připravených kuřecích paličkách, nebo úžasném krevetovém koláči v panko strouhance. Prodlužte si léto a vydejte se v našem menu do prosluněné jižní Ameriky nebo Asie.

Večer plný masa v Asadu

Večer plný masa v Asadu

— 8/8/2024

Restaurace Asado Grill slaví svůj první rok provozu. K této příležitosti jsme připravili pro všechny milovníky masa jedinečný gastronomický zážitek. Během jednoho skvělého večera si pochutnáte na šestichodovém menu plného masa z různých koutů světa. Pozvěte své přátele, snězte, kolik se do vás vejde a užijte si večer plný úžasného jídla.

Nové À la carte menu již od 22.5.2024

Nové À la carte menu již od 22.5.2024

— 22/5/2024

À la carte menu

Škola vaření - Meat&Steak vol. 2

Škola vaření - Meat&Steak vol. 2

— 9/4/2024

Tentokrát budete mít příležitost naučit se, jak docílit toho nejrůžovějšího roastbeefu. Zkusíte si našpikovat vepřový tomahawk pečeným česnekem a udělat si ho poctivě na rozpáleném ohni. A taky si uvaříte něco, co se jen tak někde neučí - steak z hovězího rib eye (grain feed) ve žhavém uhlí.

Škola vaření - Marinovaná masa

Škola vaření - Marinovaná masa

— 8/4/2024

Vyzkoušejte školy vaření s šéfkuchařem Michalem Duračkou. Zopakujete si základní kuchařské postupy, naučíte se vychytávky zkušených profesionálů, proniknete do tajů české gastronomie, spojíte teoretické znalosti s bohatou praxí.

Steakové dny

Steakové dny

— 8/3/2024

Steakové dny v asado grill! Vychutnejte si naše speciální, 2 dny trvající degustační menu Michala Duračky.

Škola vaření - Meat & Steak

Škola vaření - Meat & Steak

— 1/3/2024

Jak už napovídá název, škola je určená pro milovníky masitých pokrmů. Naučíte se připravit ten nejjemnější tataráček z novozélandské roštěné. Vypilujete si přípravu rib eye steaku na otevřeném ohni, a jak rozpoznat jeho perfektní propečenost. A ti praví gurmeti se vrhnou v poslední hodince kurzu na přípravu tenkých plátků brazilské svíčkové s oříškovým máslem.

Březnový jídelní lístek

Březnový jídelní lístek

— 1/3/2024

S 1. březnem se v asado grill mění jídelní lístek. Těšit se můžete především na gastronomické lahůdky z telecího masa, jako je zauzený telecí tatarák s lanýžem či frikasé z telecího ořechu s jarní přílohou v podobě pyré z mladého hrášku. Jako sladkou tečku za zimou doporučujeme hrušku pošírovanou ve vinné lázni s karamelovou omáčkou. Tato a další gastronomická překvapení vás čekají v interiéru plném zeleně a plápolajícího ohně v otevřené kuchyni. Nezapomeňte si udělat rezervaci!

Škola vaření - Ryby a mořské plody

Škola vaření - Ryby a mořské plody

— 31/1/2024

Další termín školy vaření je tu a tentokrát se budeme soustředit na přípravu ryb a mořských plodů!

Valentýn v Asado grill

Valentýn v Asado grill

— 23/1/2024

Valentýnské degustační menu 14.2.2024

Školy vaření

Školy vaření

— 23/12/2023

Baví vás práce u plotny a sporáku? Rádi ukazujete přátelům a sousedům, jak ugrilovat ryby nebo zeleninu? Zvládnete pro rodinnou slavnost připravit svíčkovou s karlovarským knedlíkem nebo králičí roládu s domácími noky? A přesto se vám zdá, že vaše znalosti a dovednosti v kuchyni ještě nejsou dokonalé?

Vánoční dárek

Vánoční dárek

— 19/11/2023

Vánoční dárkové poukazy!

7. srpna zahajujeme zkušební provoz

7. srpna zahajujeme zkušební provoz

— 6/8/2023

V pondělí 7. srpna v 11:00 otevřeme dveře naší restaurace na Horním náměstí 21 v Olomouci. Zahájení bude zkušebním provozem restaurace, proto budeme rádi, když naší obsluze poskytnete zpětnou vazbu z vašeho zážitku. Můžete také napsat na info@asadogrill.cz