Školy vaření

Baví vás práce u plotny a sporáku? Rádi ukazujete přátelům a sousedům, jak ugrilovat ryby nebo zeleninu? Zvládnete pro rodinnou slavnost připravit svíčkovou s karlovarským knedlíkem nebo králičí roládu s domácími noky? A přesto se vám zdá, že vaše znalosti a dovednosti v kuchyni ještě nejsou dokonalé?

Ryby a mořské plody

Ryby a mořské plody

— 25/2/2024

Naučíte se vyčistit krevety a uvařit z nich výbornou krevetovou polévku ("Bisque"). Naservírovat hostům netradiční španělský předkrm ceviche z okouníka mořského. A taktéž jak správně upravit a grilovat rybu - a to přímo pražmu královskou a k ní květákové pyré s pažitkou a lanýžem.

Vyzkoušejte školy vaření s šéfkuchařem Michalem Duračkou. Zopakujete si základní kuchařské postupy, naučíte se vychytávky zkušených profesionálů, proniknete do tajů evropské i světové gastronomie, spojíte teoretické znalosti s bohatou praxí.

Školy vaření pořádáme na různá témata, od české klasiky přes přípravu mořských ryb a steaků z prémiových mas až po exotické kuchyně. Během kurzu budete pracovat v malých skupinkách (cca 8 osob), abychom se vám mohli plně věnovat. Vodu, kávu, víno nebo pivo máte v ceně.

Ze školy vaření si kromě zážitků a nových znalostí odnesete také recepty všech uvařených jídel, certifikát o absolvování kurzu a v případě zájmu také stylovou kuchařskou zástěru. Udělejte radost sobě nebo svým blízkým a objednejte některou ze škol vaření.