Ryby a mořské plody

Ryby a mořské plody

Naučíte se vyčistit krevety a uvařit z nich výbornou krevetovou polévku ("Bisque"). Naservírovat hostům netradiční španělský předkrm ceviche z okouníka mořského. A taktéž jak správně upravit a grilovat rybu - a to přímo pražmu královskou a k ní květákové pyré s pažitkou a lanýžem.

Vyzkoušejte školy vaření s šéfkuchařem Michalem Duračkou. Zopakujete si základní kuchařské postupy, naučíte se vychytávky zkušených profesionálů, proniknete do tajů evropské i světové gastronomie, spojíte teoretické znalosti s bohatou praxí.

VSTUPENKY

Během kurzu budete pracovat v malých skupinkách (max 6 osob), abychom se vám mohli plně věnovat. Vodu, kávu, víno nebo pivo máte v ceně.

Ze školy vaření si kromě zážitků a nových znalostí odnesete také recepty všech uvařených jídel, certifikát o absolvování kurzu a v případě zájmu také stylovou kuchařskou zástěru.

 

 
Zpět na školy vaření